Wątek: Warunkowe przekazywanie połączeń.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14
  1. #1

    Dołączył
    Sep 2013
    Skąd
    Pos & Dw
    Posty
    5
    Dzięki!
    0
    Podziękowano 0 razy

    Warunkowe przekazywanie połączeń.

    Witam. Od wczoraj jestem w Play dla firm i mam pytanie odnośnie w.w tekstu, połączenia wykonywane bez problemów, chcę wiedzieć czy można to wyłaczyć.

  2. #2
    Moderator Techniczny Hardcore Player Awatar xaviero
    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    25,175
    Dzięki!
    28
    Podziękowano 1,359 razy
    Prawdopodobnie jest włączona poczta głosowa lub Notka SMS, powyższa informacja nie ma żadnego wpływu na wykonywanie połączeń.
    Ostatnio edytowane przez xaviero ; 27-09-2013 o 19:48
    >>> Pojawił się problem na forum? Pisz śmiało: <<<

  3. #3

    Dołączył
    Sep 2013
    Skąd
    Pos & Dw
    Posty
    5
    Dzięki!
    0
    Podziękowano 0 razy
    W play24, w usługach oprócz brak blokad, wszystko mam wyłaczone...

  4. #4
    Moderator Techniczny Hardcore Player Awatar xaviero
    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    25,175
    Dzięki!
    28
    Podziękowano 1,359 razy
    Notka SMS włączona jest w standardzie.
    http://www.play.pl/uslugi/informacja...ie-polaczenia/
    >>> Pojawił się problem na forum? Pisz śmiało: <<<

  5. #5

    Dołączył
    Sep 2013
    Skąd
    Pos & Dw
    Posty
    5
    Dzięki!
    0
    Podziękowano 0 razy
    Dziękuje bardzo, następne pytanie słaby zasięg w moim Samsungu S5610 co nie zdarzało się w Plusie.
    Najczęściej całkowicie gaśnie po chwili się właczą, podsumowując 0-1 czyli albo max albo jedna kreska, błąd karty sim?
    Mam włączoną dwuzakresową sieć, do góry jest ikonka "R" na zielonym tle tego w plusie też nie miałem...

  6. #6
    Moderator - jahu Hardcore Player Awatar jahu
    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    29,755
    Dzięki!
    118
    Podziękowano 1,403 razy
    @Himek ponieważ Plus nie korzystał z sieci partnerów roamingowych. Spróbuj ręcznie ustawić sieć na Plus lub Orange myślę, że zasięgu macierzystego Play nie masz skoro pisze Ci literka R.
    >>> Pojawił się problem na forum? Pisz śmiało: <<<

  7. #7

    Dołączył
    Sep 2013
    Skąd
    Pos & Dw
    Posty
    5
    Dzięki!
    0
    Podziękowano 0 razy
    Teraz mam ustawione dwuzakresowa, ręcznie wybrane PLUS GSM, czy przejść na GSM i wtedy wybrać ręcznie?

  8. #8

    Dołączył
    Sep 2013
    Skąd
    Pos & Dw
    Posty
    5
    Dzięki!
    0
    Podziękowano 0 razy
    Wybrałem GSM i ręcznie Plus Gsm zasięg dużo lepiej, na automacie sobie nie radzi z wyszukiwaniem...
    Próbowałem z tą notką, ale dalej jest o przekazywaniu, jest ktoś w stanie pomóc?

  9. #9
    Hardcore Player Awatar alien202
    Dołączył
    Jul 2012
    Skąd
    Jastrzębie-Zdrój
    Posty
    3,658
    Dzięki!
    95
    Podziękowano 429 razy
    Ja to przekazywanie mam w każdym telefonie jak używam i nie zwracam na to uwagi, wydaje mi się że nie da sie tego wyłaczyć.

  10. #10
    Player Awatar slawek.u
    Dołączył
    Jun 2013
    Posty
    130
    Dzięki!
    17
    Podziękowano: 1 raz
    Podłączam się do tematu, bo i u mnie pojawił się od pewnego czasu komunikat i nie wiem jak go usunąć...

    "Warunkowe przesyłanie połączeń jest włączone"

    Poczta wyłączona, jakieś notki sms wyłączone, wszystko w telefonie co dotyczy przekazywania wyłączone...
    Czemu i skąd to badziewie wyskakuje...?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •