Wątek: Play Now TV BOX - jakie kanały byście chcieli

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38
  1. #31
    Hardcore Player Awatar pakierhakierxd
    Dołączył
    Jun 2012
    Skąd
    Supraśl
    Posty
    3,156
    Ok odpisałem

    Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka

  2. #32
    Hardcore Player Awatar jerzy.zach
    Dołączył
    Jul 2015
    Posty
    4,008
    Cytat Zamieszczone przez pakierhakierxd Zobacz posta
    Wiem ale ja mam satelitę tylko w 1 miejscu a w 2 mam po kablu telefonicznym , za nc place 36 zł i to rodzice tam używają, ja płacę za Orange 20 i ja używam, to był dodatek do netu jak za taką cenę , może w przyszłości zainwestuje w światłowód bo kabel mam na podwórku tylko doprowadzić do domu wtedy za 100 zł tv na 2 tv w domu + 50/100 MB.

    Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
    Jak się ma włąsne podwórko to talerz stawia się na słupku jako drzewko i kabelek ciągniemy , teraz technika pozwala dać jeden kabel na 4 wejscia, rozwiązań jest sporo, na tym kabelku również można dać antemę naziemną dla boxa play.

  3. #33
    Cytat Zamieszczone przez jerzy.zach Zobacz posta
    Wystarczy zainstalować pilot wp i masz wszystko
    zainstaluj sobie wp pilot jak masz dobry internet.
    no genialny jesteś, zamiast oglądać tv, mam się zastanawiać gdzie i co jest
    przełączać z play na wp i spowrotem, to już szybciej zaplacę właścnie wp a nie playowi

  4. #34
    Hardcore Player Awatar pakierhakierxd
    Dołączył
    Jun 2012
    Skąd
    Supraśl
    Posty
    3,156
    WP z reklamami jest za darmo bez reklam i w lepszej jakości płatne, używałem póki nie miałem Orange tv , wtedy trochę więcej kanałów jest

    Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka

  5. #35
    Cytat Zamieszczone przez pakierhakierxd Zobacz posta
    Wp tv to nie piractwo i z reklamami mozna mieć za darmo nawet
    Hmm zdania są podzielone. TVN, TVP i Polsat sądzą inaczej....

  6. #36
    Hardcore Player Awatar pakierhakierxd
    Dołączył
    Jun 2012
    Skąd
    Supraśl
    Posty
    3,156
    To niech sobie sądzą ,legit strona i apka.
    Ostatnio edytowane przez pakierhakierxd ; 19-03-2019 o 10:31

  7. #37

    Dołączył
    Feb 2019
    Skąd
    Zielona Góra
    Posty
    42
    Cytat Zamieszczone przez Aryast Zobacz posta
    Hmm zdania są podzielone. TVN, TVP i Polsat sądzą inaczej....
    Co do TVP w WP Pilot to wydaje się, że jest jakieś światło:
    https://satkurier.pl/news/171699
    Kwestia interpretacji "must carry - must offer". Uważam, że tutaj już dawno powinno się to stosownie uregulować.
    Z drugiej strony wydaje mi się, że co do podstawowej siódemki kanałów tv i tak by się nikt nie doczepił. Była kiedyś sytuacja z obecnością kanału Polsat w Telewizji Na Kartę od ITI i też były z tym jakieś dziwne historie, aż w końcu się zapewne dogadali. Bynajmniej to nie jest coś z czym można bawić się w partyzantkę.

    Rynek telewizyjny w Polsce jest bardzo specyficzny (TVN i Polsat mają swoje platformy); w takich Czechach jest chyba 5 satelitarnych platform cyfrowych i na każdej z nich nie ma problemu z dostępnością do podstawowych kanałów.
    Ludzie w PL psioczą bo na liście nie ma np. Polsatu, i gdy trzeba użyć 2 klawiszy na drugim pilocie to już problem. Rozumiem tu starszych ludzi ale nie 30-40 latków... Sprzedawałem od samego początku m.in. Wizja TV i wiem jak czasem trudno jest sprzedać telewizję bez tych podstawowych kanałów. Przyłóżcie się w kolejnej wersji Boxa aby producent dał lepszej jakości głowicę DVB-T2/C(2).
    Ostatnio edytowane przez Daniel_K ; 19-03-2019 o 11:12

  8. #38
    Hardcore Player Awatar jerzy.zach
    Dołączył
    Jul 2015
    Posty
    4,008
    Cytat Zamieszczone przez Daniel_K Zobacz posta
    Co do TVP w WP Pilot to wydaje się, że jest jakieś światło:
    https://satkurier.pl/news/171699
    Kwestia interpretacji "must carry - must offer". Uważam, że tutaj już dawno powinno się to stosownie uregulować.
    Z drugiej strony wydaje mi się, że co do podstawowej siódemki kanałów tv i tak by się nikt nie doczepił. Była kiedyś sytuacja z obecnością kanału Polsat w Telewizji Na Kartę od ITI i też były z tym jakieś dziwne historie, aż w końcu się zapewne dogadali. Bynajmniej to nie jest coś z czym można bawić się w partyzantkę.

    Rynek telewizyjny w Polsce jest bardzo specyficzny (TVN i Polsat mają swoje platformy); w takich Czechach jest chyba 5 satelitarnych platform cyfrowych i na każdej z nich nie ma problemu z dostępnością do podstawowych kanałów.
    Ludzie w PL psioczą bo na liście nie ma np. Polsatu, i gdy trzeba użyć 2 klawiszy na drugim pilocie to już problem. Rozumiem tu starszych ludzi ale nie 30-40 latków... Sprzedawałem od samego początku m.in. Wizja TV i wiem jak czasem trudno jest sprzedać telewizję bez tych podstawowych kanałów. Przyłóżcie się w kolejnej wersji Boxa aby producent dał lepszej jakości głowicę DVB-T2/C(2).
    TO GŁOS z dawnych lat... gdzie HBO było za free
    natomiast kanały podstawowe miał POLSAT , a bardzo póżno kilka lat potem nc+
    wiem, bo tak długo mam nc+ po wizji.
    dlatego kanały podstawowe to powinien być piorytet dla wszystkich box-ów , a nie tworzenie dodatkowego żródła antenowego.

    wiele osób starszych narzeka, ze dekodery i box nie mają ustawionych kanałów podstawowych od 1-9, bo te z pilota najłatwiej ustawić i wybierać., telewizja jest dla kazdego z wyj. tych po 60 ce.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •