Wątek: SAMSUNG A50 - problem z Wi-Fi

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7
  1. #1

    Lightbulb SAMSUNG A50 - problem z Wi-Fi

    Witajcie, ok. miesiąca temu kupiłam powyższy telefon i wciąż, nawet po zainstalowaniu najnowszej aktualizacji nie mam możliwości korzystania z internetu w trybie wi-fi. Kompletnie się na tym nie znam ale po przyciśnięciu ikony wi-fi telefon jakby próbuje ją odpalić i gaśnie, dodatkowo zawsze na początku po uruchomieniu tnie się i pojawia się komunikat "aplikacja nie odpowiada" i do wyboru jest poczekaj lub zamknij. Wcześniej przy kliknięciu czegokolwiek restartował się w kółko. Nie wiem co pokolei zrobić, bo restart do ustawieńfabrycznych również nie pomógł mi. Będę wdzięczna za pomoc krok po kroku. Dziękuję! Ps. Mam abonament i ten działa bez problemu.
    Ostatnio edytowane przez artlover ; 10-06-2019 o 18:27

  2. #2
    Hardcore Player Awatar czesacz
    Dołączył
    Feb 2015
    Skąd
    Sz-n
    Posty
    9,114
    Przywróć ustawienia fabryczne, powinno coś pomóc.

  3. #3
    Moderator - jahu Hardcore Player Awatar jahu
    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    44,854
    Możesz zacząć od przywrócenia ustawień sieciowych a jeśli to nie pomoże to wtedy przywrócić ustawienia fabryczne telefonu.
    >>> Pojawił się problem na forum? Pisz śmiało: <<<

  4. #4
    Niestety obydwie rzeczy nic nie dają. Zanieść go do serwisu czy coś jeszcze można zrobić? Widziałam jeszcze jedną możliwość (rooting systemu) ale boję się stracić gwarancję.
    Ostatnio edytowane przez artlover ; 20-06-2019 o 16:44

  5. #5
    Moderator - jahu Hardcore Player Awatar jahu
    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    44,854
    W takim razie sugerowałbym oddać telefon do serwisu.
    >>> Pojawił się problem na forum? Pisz śmiało: <<<

  6. #6
    Ale to niekoniecznie musi być problem z softem, może to problem z modułem wifi w telefonie?

  7. #7
    Hardcore Player Awatar pakierhakierxd
    Dołączył
    Jun 2012
    Skąd
    Supraśl
    Posty
    3,592
    Okaże się po przywróceniu ustawień fabrycznych lub sieciowych
    trzeba próbować .
    Myślę że to jednak soft.
    Pewnie była jakaś aktualizacja i coś się popsuło ,standard.

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •