Wątek: Budowa nadajnika

Strona 30 z 39 PierwszyPierwszy ... 202829303132 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 386
  1. #291
    @jahu czy można sprawdzić dlaczego nowy nadajnik został wyłączony ?

  2. #292
    Moderator - jahu Hardcore Player Awatar jahu
    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    44,588
    @mati158 wysłałem zapytanie w tej sprawie czekam na informacje.
    >>> Pojawił się problem na forum? Pisz śmiało: <<<

  3. #293
    Witam, czy prawdą jest, iż w województwie dolnośląskim w miejscowości Sułów planowana jest budowa nadajnika? Kończę abo z T-MOBILE i chętnie przeszedłbym do Play, ale jednak zasięg mamy tutaj fatalny.

    Z góry dzięki za informacje o budowie bądź o wskazaniu źródła, gdzie mogę takie dane sprawdzić.

    Pozdrawiam

  4. #294
    Hardcore Player Awatar pakierhakierxd
    Dołączył
    Jun 2012
    Skąd
    Supraśl
    Posty
    3,462
    Kiedyś na bt search można było zobaczyć pozwolenia Uke itp

    Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka

  5. #295
    Moderator - jahu Hardcore Player Awatar jahu
    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    44,588

    Budowa nadajnika

    @pastele otrzymałem odpowiedź
    KON3015: jesteśmy na samym początku drogi, nie umiem określić terminu.

    KON3131: po wakacjach.
    @zaplon1 niestety nie mamy takich planów przykro mi.

    @mati158 otrzymałem odpowiedź że nie ma w systemie informacji aby ta stacja nie działała.
    >>> Pojawił się problem na forum? Pisz śmiało: <<<

  6. #296
    @jahu jesteś pewny bo wcześniej miałem pełny zasięg a od poniedziałku telefon tylko działa na roamingu krajowym a nadajnik mam w lini prostej i go widzę problem nie występuje tylko u mnie zasięg jest zerowy jakby własnie stacja została wyłączona

  7. #297
    @jahu chodzi mi konkretnie o ten maszt czy mógłbyś sprawdzić sprawę jeszcze raz?, tylko pilnie bo nie da się normalnie korzystać z usług od poniedziałku
    Załączone miniatury Załączone miniatury IMG_20190503_162011.jpg  

  8. #298
    Moderator - jahu Hardcore Player Awatar jahu
    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    44,588
    @mati158 tak ten ale jeśli według Ciebie są z nim jakieś problemy to zgłoś to proszę obsłudze klienta.
    >>> Pojawił się problem na forum? Pisz śmiało: <<<

  9. #299
    @jahu czyli u was ten nadajnik widnieje jako działający tak ?

  10. #300
    Moderator - jahu Hardcore Player Awatar jahu
    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    44,588

    Budowa nadajnika

    @mati158 tak taką informację otrzymałem. Ale nie wyklucza to, że może być jakaś awaria.
    >>> Pojawił się problem na forum? Pisz śmiało: <<<

Strona 30 z 39 PierwszyPierwszy ... 202829303132 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •