Wątek: VoLTE

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 55
  1. #31
    ... Widze, że niczego sie tu nie dowiem, może wiec inaczej zadam pytanie.

    Czy w niedalekiej przyszłości Play w ogole zamierza wprowadzić VoLTE czy mam zmienić operatora, żebym (unikając kupowania złomu jakim jest ajfon) mógł korzystać z połączeń w lepszej jakości jak reszta cywilizowanego świata ?

  2. #32
    Moderator - jahu Hardcore Player Awatar jahu
    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    42,209
    Tak jest planowane wdrożenie VoLTE dla systemu Android ale ciężko powiedzieć kiedy dokładnie ono nastąpi.
    >>> Pojawił się problem na forum? Pisz śmiało: <<<

  3. #33
    Cytat Zamieszczone przez jahu Zobacz posta
    Tak jest planowane wdrożenie VoLTE dla systemu Android ale ciężko powiedzieć kiedy dokładnie ono nastąpi.
    na kilku urządzeniach xiaomi volte działa dla czego nie dacie możliwości wszystkim ?

  4. #34
    Moderator - jahu Hardcore Player Awatar jahu
    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    42,209
    Jakie to były urządzenia na których działało?
    >>> Pojawił się problem na forum? Pisz śmiało: <<<

  5. #35
    Hardcore Player
    Dołączył
    Jun 2012
    Skąd
    MALBORK
    Posty
    1,784
    VoLTE na pewno działa w Xiaomi, ale nie w ramach Play. To jeszcze u nas nie działa. Ale będzie, oby jak najszybciej.

  6. #36
    Mi mix 2 oraz i A1 na RR 6.0.1 w sieci macierzystej bez roamingu na mixie działało po wymuszenia volte zgodnie z opisem na xda.
    Ostatnio edytowane przez rafalkapalka@o2.pl ; 24-08-2018 o 22:55

  7. #37
    Hardcore Player
    Dołączył
    Apr 2014
    Skąd
    z lokalizacji
    Posty
    4,396
    Może warto zapytać dlaczego Play nie oferuje VoLTE dla telefonów które mają natywnie tą funkcję
    tylko kombinuje z modyfikacjami softu, a w rezultacie:
    - ogranicza liczbę modeli na których ta usługa może działać. W tej chwili tylko 3ch producentów i wybrane modele,
    - wydłuża czas uruchomienia tej usługi dla pozostałych abonentów w nieskończoność, czyli tradycyjnie nie udzielamy informacji od kiedy.

  8. #38
    Hardcore Player
    Dołączył
    Apr 2014
    Skąd
    z lokalizacji
    Posty
    4,396
    OMG, według tej strony https://www.play.pl/uslugi/volte/ został już tylko Ajfon. Zamiast kolejnych modeli inżynieria wsteczna

  9. #39
    Hardcore Player Awatar jerzy.zach
    Dołączył
    Jul 2015
    Posty
    3,451
    Cytat Zamieszczone przez jahu Zobacz posta
    Oczywiście, że jesteśmy na forum Play i mówimy o Play
    Czy posty zamknięte, nie mogą miec swojego OSOBNEGO pliku, i tam je przenieśc, a tak to zaciemniaja pierwszą stronę?

  10. #40
    Moderator - jahu Hardcore Player Awatar jahu
    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    42,209
    @bst01 jeszcze trochę cierpliwości.
    @jerzy.zach w dziale Pomoc Play jest archiwum w którym umieszczamy zamknięte tematy z tego działu. W innych działach nie ma takiej potrzeby gdyż nowe tematy pojawiają się na górze. Natomiast przypięte do góry działu tematy muszą być w takim miejscu w jakim są.
    >>> Pojawił się problem na forum? Pisz śmiało: <<<

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •