Wątek: Postęp P4 w budowie sieci!

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 40
  1. #11
    Hardcore Player Awatar m@rtin
    Dołączył
    Jul 2012
    Skąd
    Jastrzębie-Zdrój
    Posty
    4,952
    No właśnie o to mi chodziło.
    1. Można Bez Ograniczeń Upewniam się tylko czy w roamingu też można bez ograniczeń.
    2. Czyli zrywa po 2 godzinach rozmowę ale ważne, że następne można.
    Oczywiście w ostatnich 2 latach nie udało mi się prowadzić jeszcze tak długiej jednej rozmowy.
    Ale znajomi się pytają i dlatego czerpię info tutaj.
    Dzięki Jahu i Flash999
    Largo o tym nie słyszałem, ale mówisz o przychodzących przy jednoczesnym używaniu roamingu czy macierzystej Play??

  2. #12
    Moderator - jahu Hardcore Player Awatar jahu
    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    42,589
    Ale zakańczanie rozmowy przychodzącej nie zależy od Play.

    - - - Updated - - -

    @alien202 ja robiłem projekty na studiach i konferencje telefoniczne i równo po 120 minutach zrywało
    >>> Pojawił się problem na forum? Pisz śmiało: <<<

  3. #13
    Hardcore Player Awatar LARGO
    Dołączył
    Jun 2012
    Skąd
    Koszalin
    Posty
    1,968
    Przychodząca rozmowa na zasięgu partnera roamingowego

  4. #14
    Hardcore Player Awatar m@rtin
    Dołączył
    Jul 2012
    Skąd
    Jastrzębie-Zdrój
    Posty
    4,952
    Jahu tzn jaśniej możesz??
    Largo aha dzięki za info
    Ostatnio edytowane przez m@rtin ; 21-01-2013 o 20:36

  5. #15
    Moderator - jahu Hardcore Player Awatar jahu
    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    42,589
    Przychodzące rozmowa nie zależy od Play tylko od operatora z którego sieci jest inicjowana.
    @alien202 napisałem, że dzwoniłem do kumpli którzy byli w Play i rozłączało co 120 minut nie ważne na jakim zasięgu.
    >>> Pojawił się problem na forum? Pisz śmiało: <<<

  6. #16
    Hardcore Player Awatar m@rtin
    Dołączył
    Jul 2012
    Skąd
    Jastrzębie-Zdrój
    Posty
    4,952
    Rozumiem ok dzięki za obszerne info w tej tematyce

    A wracając do 1800 MHz to jest jak rozumiem zwykły GSM?? i w razie wygrania przetargu przez P4 można liczyć na budowę??
    Largo nie widziałem wcześniej Twojej odpowiedzi.
    Ostatnio edytowane przez m@rtin ; 21-01-2013 o 21:10

  7. #17
    Hardcore Player Awatar pakierhakierxd
    Dołączył
    Jun 2012
    Skąd
    Supraśl
    Posty
    3,016

    Odp: Postęp P4 w budowie sieci!

    1800 to gsm/lte(4g) :-D

  8. #18
    Hardcore Player Awatar m@rtin
    Dołączył
    Jul 2012
    Skąd
    Jastrzębie-Zdrój
    Posty
    4,952
    Czyli zwykły GSM też... hmm... Ale ciekawe czy będą inwestować w nowe 2G czy tylko 3G i 4G

  9. #19
    Hardcore Player Awatar LARGO
    Dołączył
    Jun 2012
    Skąd
    Koszalin
    Posty
    1,968
    Raczej 3G i LTE

  10. #20
    Hardcore Player Awatar m@rtin
    Dołączył
    Jul 2012
    Skąd
    Jastrzębie-Zdrój
    Posty
    4,952
    O i konkret odpowiedź Dzięki czyli telefony już tylko z UMTS i CDMA3G

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •