Wątek: Networks!

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27
  1. #21

    Dołączył
    Jun 2012
    Skąd
    Wrocław/Jaworzno - małopolskie miasto w woj. śląskim
    Posty
    56
    Dzięki Panowie/Panie za wyjaśnienie

  2. #22
    Moderator - jahu Hardcore Player Awatar jahu
    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    42,230
    Cytat Zamieszczone przez lukass Zobacz posta
    a czy ktoś wie, tam gdzie są już nadajniki T-Mobile a w tym miejscu nie ma zasięgu ani Orange ani Plusa, to czy na takim nadajniki będzie zasięg Orange?
    Tak będzie dodany zasięg Orange.
    >>> Pojawił się problem na forum? Pisz śmiało: <<<

  3. #23
    Z tego co obecnie mi wiadomo, to T-Mobile występuje o pozwolenie dla N! U9oo.


    PS. Ciekawe, czy pojawią się aplikację do wymuszania trybu U9oo i GSM/DCS - tak, oszczędzamy baterię... Na automacie, telefon, zdycha po ledwo 48h... Na GSM, wytrzyma do 84h. Przy wykorzystaniu na dobę ~1h net, 30min. rozmów.

    PS. Chcę ładowarkę indukcyjną... Bo oszaleć idzie ze smart-pożeraczami. Mógłby jakiś zewnętrzny producent wymyślić: mata + mała wtyczka do gniazda ładowania obecnych telefonów, nie przeszkadzało by. A tylko odkładasz i akumulator się ładuje.
    Ostatnio edytowane przez Złośliwa i Kłótliwa Zocha ; 26-06-2012 o 12:43

  4. #24
    Moderator - jahu Hardcore Player Awatar jahu
    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    42,230
    Tak NetWorkS! już posiada pozwolenia na U900 dla T-Mobile i Orange np. w Nowym Sączu.
    >>> Pojawił się problem na forum? Pisz śmiało: <<<

  5. #25

    Dołączył
    Feb 2013
    Skąd
    Bielsko-Biała
    Posty
    50
    A ja mam jeszcze takie jedno pytanie odnosnie NetworkS!. Skoro przekazniki Orange i T-mobile sa wspolne to czy po rozbudowie np. przekaznika T-mobile klienci orange korzystaja rowniez z radiolinii T-mobile i ich centrali czy tylko anteny sektorowe sa wspolne a sygnal pozniej jest rozdzielany w kontenerze do odpowiednich radiolinii i centrali danego operatora?

  6. #26
    Moderator - jahu Hardcore Player Awatar jahu
    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    42,230
    To pytanie bardziej do NetWorkS Ale z tego widzę u siebie w mieście to raczej współdzielą wszystko poza tym, że nadają na osobnych częstotliwościach. Jedynie prawdziwa wspólna sieć jest na umts-ie 900 zrobiona.
    >>> Pojawił się problem na forum? Pisz śmiało: <<<

  7. #27
    Też czekam u siebie na Networks i U900

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •