Wątek: Networks!

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27
  1. #1

    Networks!

    czy Play posiadając roaming orange bedzie mial dostep do nowej sieci?bo jesli tak to zostaje w play jesli nie to zmykam do Ti...:-)

  2. #2

  3. #3
    Moderator - jahu Hardcore Player Awatar jahu
    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    42,634
    Tak oczywiście u mnie nowa się O i T działa i mam pełny dostęp do niej Oczywiście tylko do zasięgu Orange ale to jest wspólna sieć nadająca z tych samych nadajników więc nie ma różnicy.
    >>> Pojawił się problem na forum? Pisz śmiało: <<<

  4. #4
    Na telepolisu piszą
    No właśnie w tym cały haczyk, że bardzo wątpliwe jest aby Play do tego UMTS900 miał wstęp, bo będzie to sieć najprawdopodobniej PL 34 czyli technicznie ani T-Mobile, ani Orange więc umowy roamingowe tego nie dotyczą. Tak samo jak Play nie może logować się do PL 17 (Aero2).

  5. #5
    Moderator - jahu Hardcore Player Awatar jahu
    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    42,634
    Mi wchodziło bez problemu tylko musiałem wymuszać nośną 3064 na której był nadawany ale działało bez problemu.
    >>> Pojawił się problem na forum? Pisz śmiało: <<<

  6. #6
    Jahu, ale większość użytkowników nie wie co to jest nośna Poza tym na razie to testy, potem mogą zablokować. Chodzi o to, żeby rzecz normalnie działała dla wszystkich i był handover (tak, marzenie).

  7. #7
    Jakoś to będą musieli rozwiązać. Wątpię żeby Orange odpuściło sobie kasę za roaming od Playa

  8. #8
    Moderator - jahu Hardcore Player Awatar jahu
    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    42,634
    Będzie działać u mnie na razie wyłączyli u900 ale widzę, że w czerwcu pojawiły się pozwolenia na u900 z Orange więc pewnie znów odpalą chodzi głównie o priorytety. Podczas logowania do Orange karty Play zawsze wchodził pierwszy u900 potem zmieniało na u2100.
    >>> Pojawił się problem na forum? Pisz śmiało: <<<

  9. #9
    jestem ze Szczecina wiec z tego co pisza powinno byc calkiem szybko :-) bedziemy testowac :-)
    Ostatnio edytowane przez Ryba ; 20-06-2012 o 23:41

  10. #10
    Moderator - jahu Hardcore Player Awatar jahu
    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    42,634
    Ja mam obecnie 2 Mbps w download i 340 kbps w upload na zasięgu Orange.
    >>> Pojawił się problem na forum? Pisz śmiało: <<<

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •