Wątek: Networks!

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27
  1. #11
    ale na u900?tyle tez mam na orangutanie

  2. #12
    Moderator - jahu Hardcore Player Awatar jahu
    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    42,589
    U900 wyłączyli jak na razie nie działa.
    >>> Pojawił się problem na forum? Pisz śmiało: <<<

  3. #13

    Dołączył
    Jun 2012
    Skąd
    Poznań
    Posty
    50
    Skądinąd a propos tego zasięgu Networks! to przynajmniej w Poznaniu nie ma się z czego cieszyć. O ile nie ma to aż takiego krytycznego znaczenia w przypadku użytkowników Playa, którzy mogą jeszcze liczyć na zasięg własny i Polkomtela, to w przypadku T-Mobile już nie jest tak różowo. W Poznaniu w przypadku Podolan i Strzeszyna Greckiego zasięg Networks! jest znacząco gorszy od niegdysiejszego zasięgu Ery. W przypadku mojego ojca skończyło się na przejściu z Tak-Taka na Fresha, bo zasięg był jedynie na zewnątrz, choć jeszcze dwa lata temu był piękny zasięg Ery i w piwnicy. Znajomi z Podolan, którzy byli w Erze "od zawsze" (chyba od 1998 lub 1999 roku) też rozważają zmianę ze względu na zasięg. Wszystkie te osoby dysponują słuchawkami 2G+3G, a mimo wszystko to zjawisko występuje, co jest o tyle dziwne że Networks! ma dzielić tylko część zasobu radiowego. I co ciekawe, Orange aż takich (co nie znaczy że żadnych) problemów nie ma.
    Ostatnio edytowane przez Przemek ; 21-06-2012 o 08:09 Powód: edit: literówki

  4. #14
    Co z HD Voice, ktoś wspominał że w niektórych miejscach działa w zasięgu Playa,
    Działa również w roamingu krajowym?

  5. #15
    Pierwsze slysze, zeby w Play bylo HD Voice.

  6. #16
    Podobno jest, na blogu ktoś pisał. Na pytanie o to, rzecznik odpisał ze testują wiele rzeczy

  7. #17

    Dołączył
    Jun 2012
    Skąd
    Wrocław/Jaworzno - małopolskie miasto w woj. śląskim
    Posty
    56
    Moim zdaniem żeby Play miał dostep do Networks!, musi z nimi zawrzeć umowę. To nie jest przecież infrastruktura PTK Centertel czy PTC, więc jakim prawem mają tam wpuszczać Playa. Ale poczekamy, zobaczymy, jak będzie to wyglądać.

  8. #18
    Hardcore Player Awatar pakierhakierxd
    Dołączył
    Jun 2012
    Skąd
    Supraśl
    Posty
    3,016
    To co będzie jak za jakiś czas wszystko będzie pod networks wyobrażasz sobie to że play ma umowę z orange będzie im płacić a zasięgu od nich nie będzie mieć

  9. #19
    Moderator - jahu Hardcore Player Awatar jahu
    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    42,589
    Cytat Zamieszczone przez Prezesihno Zobacz posta
    Moim zdaniem żeby Play miał dostep do Networks!, musi z nimi zawrzeć umowę. To nie jest przecież infrastruktura PTK Centertel czy PTC, więc jakim prawem mają tam wpuszczać Playa. Ale poczekamy, zobaczymy, jak będzie to wyglądać.
    Nie musi mieć osobnej umowy bo NetWorkS! robi sieć dla Orange i T-Mobile są to te same nadajniki anteny sprzęt, ale każda sieć działa osobno u mnie tak jest i Play na ich sieci działa bez problemu.
    >>> Pojawił się problem na forum? Pisz śmiało: <<<

  10. #20
    a czy ktoś wie, tam gdzie są już nadajniki T-Mobile a w tym miejscu nie ma zasięgu ani Orange ani Plusa, to czy na takim nadajniki będzie zasięg Orange?
    Ostatnio edytowane przez Qrix ; 21-06-2012 o 22:00 Powód: Cytowanie poprzedniego posta w całości powoduje raka i choroby serca. Szanuj zdrowie - nie cytuj poprzedniego posta

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •