PDA

Zobacz pełną wersję : Lte play



aas92
12-11-2013, 00:53
Kiedy zostanie uruchomione LTE w Play? Miało być dziś, a jest już 55 min po północy a ja dalej w Warszawie na tel Note2(Nie z Play) nie mam LTE w fonie.

jahu
12-11-2013, 01:07
A Note 2 którego posiadasz ma modem wspierający LTE ?

aas92
12-11-2013, 07:44
Tak, Note2 N7105. Odezwie się ktoś z Play w sprawie tego Lte?

mirekm35
12-11-2013, 07:52
Przecież to dopiero wieczorem rusza...

MaZuT
12-11-2013, 08:28
zamiast zakladac nowy watek.. wystarczylo poczytac http://www.blogplay.pl/2013/11/no-to-zaczynamy-odliczanie-do-startu-4g-lte/

aas92
12-11-2013, 08:34
Spoko, a o jakie zaproszenia tam chodzi?

xaviero
12-11-2013, 10:00
Dziś wieczorem będzie konferencja (aby być na niej potrzebne są zaproszenia)

darekman2
12-11-2013, 13:37
Gdzie można uzyskać zaproszenie ?

xaviero
12-11-2013, 13:41
Zaproszenia są wysyłane przez Dział PR do zaproszonych gości / dziennikarzy.

przemek1234
12-11-2013, 14:00
1. Czy można się zgrubsza dowiedzieć o czym mniej więcej będzie konferencja?
2. Czy będzie transmisja online jak z tej co zapowiedziała LTE.

xaviero
12-11-2013, 14:04
Szczegóły Konferencji Play zawsze są niespodzianką ;)
Wszystkich szczegółów będzie można dowiedzieć się na:
Blogu Rzecznika Prasowego: www.blogplay.pl lub Tablicy Rzecznika Prasowego na FB:https://www.facebook.com/pages/Marcin-Gruszka-Rzecznik-Prasowy-Play/181406988610085?fref=ts

Motyw przewodni:
http://www.blogplay.pl/wp-content/uploads/2013/11/4g-LTE.jpg

LTE Koszalin
12-11-2013, 16:21
Witam.

Oficjalna informacja na temat uruchomienia sieci LTE w pierwszych trzynastu miastach znajduje się tutaj:

http://www.abonamenty.pl/smartfony-lte-w-ofercie-sieci-play/

Dziś o godzinie 19:00 włączenie sieci LTE.

Ljuboj
12-11-2013, 19:17
moge powiedzieć jedno.. w wawce właśnie pisze korzystając z fioletowego LTE :)

DarekWa
12-11-2013, 19:24
jaka dzielnia, bo u mnie nic ?:/

Casti
12-11-2013, 19:29
Komuś na iPhone działa lte?

xaviero
12-11-2013, 19:31
Dla zainteresowanych Streaming: http://gsmonline.pl/newsy/play-online-4g-lte-nowa-oferta-internetowa-relacja-z-konferencji

Szymon Kuna
12-11-2013, 19:46
Ja wlasnie porzucilem Play Online i mam teraz Plus LTE i jestem w szoku, ciekawe czy na P4 tez tak dziala skoro u mnie na 30% mam down na poziomie 18 Mb/s

Prezesihno
12-11-2013, 19:50
I to ma być to LTE xD ? Miasto Wrocław moc sygnału -57 dBm
630
631

Cybuch
12-11-2013, 19:53
Wrocław - 7.5 Mbit/s DL/ 1 Mbit/s UL przy pełnym zasięgu LTE

Forest89
12-11-2013, 19:57
To czym się to różni od HSPA? :D

Pilanin
12-11-2013, 20:01
Większą pojemnością. HSDPA szybciej się zapcha i zacznie "mulić" Ale LTE nie jest od tego wolne. Jak pokazuje czytelnik telepolis, jego LTE z mocno obciazanego nadajnika w Warszawie w cale nie pobija mojego HSDPA:
http://www.speedtest.net/my-result/3096569696

Szymon Kuna
12-11-2013, 20:01
Nazwa :) dlatego wolalem poczekac i nie przeplacac choc pewnie do Play wroce.

xaviero
12-11-2013, 20:02
Komuś na iPhone działa lte?

Od Grudnia 2013 usługa zacznie działać na urządzeniach IPhone

f0ku5
12-11-2013, 20:06
Od Grudnia 2013 usługa zacznie działać na urządzeniach IPhone

...

Michał Gdr
12-11-2013, 20:07
Jak to uruchomic na telefonie?

DarekWa
12-11-2013, 20:07
ja w Warszawie na swoim Galaxy S4 (GT-i9505) jakoś nie mam tego LTE a telefon restartowałem.
Komu to zgłosić?

Szymon Kuna
12-11-2013, 20:07
Panowie a skad taka godzina?????, jakies 2 h do przodu przy postach.

xaviero
12-11-2013, 20:10
ja w Warszawie na swoim Galaxy S4 (GT-i9505) jakoś nie mam tego LTE a telefon restartowałem.
Komu to zgłosić?

Karty Sim będą sukcesywnie odświeżane, możliwe że nie znajdujesz się w zasięgu LTE
Możliwe też, że pojawi się aktualizacja oprogramowania układowego od Play (jeżeli telefon posiada Brand)

- - - Updated - - -


Panowie a skad taka godzina?????, jakies 2 h do przodu przy postach.

Wszystko wyświetla się poprawnie Twoja godzina postu 20:07, sprawdź ustawienia w swoim panelu.

DarekWa
12-11-2013, 20:15
Karty Sim będą sukcesywnie odświeżane, możliwe że nie znajdujesz się w zasięgu LTE
Możliwe też, że pojawi się aktualizacja oprogramowania układowego od Play (jeżeli telefon posiada Brand)

nie brandowany. Jak to nie w zasięgu??? Nie mówiono nic, że tylko część miasta będzie miała zasięg. Jak to sprawdzić?

xaviero
12-11-2013, 20:19
Dzisiaj jest pierwszy dzień, Karty SIM się aktualizują, to samo miało miejsce w przypadku rozruchu Roamingu T, niektórzy mieli inni jeszcze nie ;)

kerad94
12-11-2013, 20:19
Jak sprawdzić czy SG4 który posiadam jest brandowany czy też nie brandowany?

Michał Gdr
12-11-2013, 20:19
Karty Sim będą sukcesywnie odświeżane, możliwe że nie znajdujesz się w zasięgu LTE
Możliwe też, że pojawi się aktualizacja oprogramowania układowego od Play (jeżeli telefon posiada Brand)

- - - Updated - - -



Wszystko wyświetla się poprawnie Twoja godzina postu 20:07, sprawdź ustawienia w swoim panelu.

znajduje sie w zasiegu lte nawet wyszukuje mi siec play lte ale zalogowac sie nie moge. Mowa o miescie Krakow. Telefon tez mam lte

xaviero
12-11-2013, 20:20
Wersja Oprogramowania w ustawieniach > informacja o urządzeniu lub w KIES

f0ku5
12-11-2013, 20:20
Tylko szkoda, ze iPhony sobie jeszcze miesiac poczekaja... :/

xaviero
12-11-2013, 20:22
...Mowa o miescie Krakow. Telefon tez mam lte

Co jakiś czas zresetuj telefon, karta SIM musi być odświeżona, aby wpuścić na nadajnik LTE

Michał Gdr
12-11-2013, 20:22
ok dzieki

Szymon Kuna
12-11-2013, 20:28
@xaviero thx :)- szukajac daleko czasem nie widzimy tego co jest przed nosem .

nitro2012
12-11-2013, 20:31
jaka jest max prędkość Do w 4G LTE przewidzianym w ofercie play online.

xaviero
12-11-2013, 20:36
Szczegóły w taryfach głosowych nie są jeszcze mi znane.

nitro2012
12-11-2013, 20:48
... w play online ;|

Szymon Kuna
12-11-2013, 20:55
do 30 Mb/s w najwyzszych taryfach.

Michał Gdr
12-11-2013, 21:05
ilez mozna czekac na odswiezenie karty sim

xaviero
12-11-2013, 21:06
Maksymalnie do jutra ;)

f0ku5
12-11-2013, 21:22
Czy termin dla iPhonow jako grudzien jest potwierdzony?
To troche nie fair...

Michał Gdr
12-11-2013, 21:25
mi sie wydaje ze to od jablka zalezy

lucky
12-11-2013, 21:35
Jak Wasze prędkości 4g lte w Play w smarfonach?

U mnie wawa 1 kreska zasięgu 4g: download 5,4 Mbps upload: 1 Mbps Ping: 30ms

f0ku5
12-11-2013, 21:37
mi sie wydaje ze to od jablka zalezyLipa...

recox
12-11-2013, 21:49
Działa komuś LTE na HTC One w Łodzi ?

poncio
12-11-2013, 21:52
Gdzie niby masz w wawie LTE? ja w dalszym ciagu nic...

Michał Gdr
12-11-2013, 22:00
Zalezy podobno od odswiezenia karty kiedy sie zaloguje do lte

mr.dD
12-11-2013, 22:01
Miła niespodzianka od Play, w Wołominie też jest LTE. Ciekaw jestem jak to będzie dalej w praktyce.

Jak Wasze prędkości 4g lte w Play w smarfonach?

Jak na razie 1 kreska w budynku: 2Mbps download, 4Mbps upload, ping 30-100ms.

Afi
12-11-2013, 22:02
Działa komuś LTE na HTC One w Łodzi ?

okolice M1 złapałem LTE z S3 download 7,10 up 0,89



jak to się ma do mojej oferty? mam RePlay All Inclusive MAX z 1gb transferu mam jakiś gratisowy transfer związany z tym LTE?

mr.dD
12-11-2013, 22:06
Z tego co mi się zdaje to tylko w nowych ofertach Formuła jest darmowy transfer LTE do końca 2014r. Ale niech ktoś od "źródła" potwierdzi.

lucky
12-11-2013, 22:55
Targówek, śmiga aż miło.

DarekWa
12-11-2013, 23:04
Targówek, śmiga aż miło.

gdzie mniej więcej, bo u mnie nic.

aas92
12-11-2013, 23:09
Mi LTE na N7105 nie działa. Kartę wymieniałem ponad rok temu. Myślicie że jest za stara? Ale siostrzeniec który koło mnie był z tym samym telefonem co ja :)
Bródno(Poczta, koło amrita)
Down: 15mb/s
Up: 4mb/s
U niego w domu na Toruńskiej udało się osiągnąć po przez udostępnianie przez USB transfery:
Down :17 mb/s
Up: 7mb/s
Dało by radę pociągnąć stream w 1080p bez lagów :)

DarekWa
12-11-2013, 23:11
Mi LTE na N7105 nie działa. Kartę wymieniałem ponad rok temu. Myślicie że jest za stara? Ale siostrzeniec który koło mnie był z tym samym telefonem co ja :)
Bródno(Poczta, koło amrita)
Down: 15mb/s
Up: 4mb/s
U niego w domu na Toruńskiej udało się osiągnąć po przez udostępnianie przez USB transfery:
Down :17 mb/s
Up: 7mb/s
Dało by radę pociągnąć stream w 1080p bez lagów :)
to nie internet z play a z Vectry...

aas92
12-11-2013, 23:25
Był z Play tylko ss zły dodałem bo nwm gdzie mam dobry

lucky
12-11-2013, 23:49
gdzie mniej więcej, bo u mnie nic.

Młodzieńcza przy MC Donald's

aas92
12-11-2013, 23:52
Też bym chciał mieć już te LTE. Dzień bez youtube na lekcji to tragedia...

nitro2012
13-11-2013, 00:00
poza tym nie potrzeba LTE żeby oglądac YT. HSPA+ wystarczy.

aas92
13-11-2013, 00:25
Tak ale na hspa+ mam limit tylko 2gb więc biorę z sobą neo v i kartę RedBull gdzie jest nielimitowany internet i udostępniam go na mojego note2. A z LTE mam limit 200gb i to w zupełności by wystarczyło.

DarekWa
13-11-2013, 08:41
Maksymalnie do jutra ;)

chyba mi się nie chce zaktualizować ta karta. Przejechałem część Warszawy i LTE nie widziałem a już wielokrotnie wyłączałem i włączałem telefon.

recox
13-11-2013, 09:18
U mnie ani śladu LTE w Łodzi a przejechałem całe miasto jadąc do pracy.

fajny52
13-11-2013, 09:18
Czy play lte będzie działal w Tablecie Apple Ipad mini?

xaviero
13-11-2013, 09:23
@fajny52 od Grudnia 2013

fajny52
13-11-2013, 09:29
Kiedy LTE będzie dostępnie w Bytomiu woj. Śląskie albo w Katowicach?

xaviero
13-11-2013, 11:04
Na razie nie wiadomo, aktualizacja lokalizacji będzie na bieżąco dostępna na stronie www.4glte.play.pl

marwej
13-11-2013, 12:52
Czemu LTE dostępne jest tylko i wyłącznie w taryfach UNLIMITED?? Czemu użytkownicy poprzednich formuł, np. Nowa FORMUŁA 4.0 nie mają dostępu do LTE??

poncio
13-11-2013, 13:45
mam unlimited 4.0 i jak nie miałem tak dalej nie mam LTE w telefonie a przejeździłem juz chyba całą wawe i okolice

bugmenot
13-11-2013, 13:45
Czemu LTE dostępne jest tylko i wyłącznie w taryfach UNLIMITED?? Czemu użytkownicy poprzednich formuł, np. Nowa FORMUŁA 4.0 nie mają dostępu do LTE??

LTE jest dostępne dla starszych taryf. Po prostu nie otrzymują one darmowych 200 GB miesięcznie (do końca 2014). Reszta parametrów (np. prędkość) jest taka sama.
Lista taryf z dostępem do LTE pod adresem: http://www.play.pl/pomoc/pomoc-techniczna/konfiguracja-lte/

sq7ovr
13-11-2013, 14:07
mam unlimited 4.0 i jak nie miałem tak dalej nie mam LTE w telefonie a przejeździłem juz chyba całą wawe i okolice


poncio, tak z ciekawości, jaki masz telefon?

poncio
13-11-2013, 14:09
Samsung Note 3 ofc bez brandu kupiony w samsung arkadia

sq7ovr
13-11-2013, 14:18
ja mam dokładnie takie same objawy, tylko, że w Łodzi z HTC One... myślałem, że to problem z HTC jest...

poncio
13-11-2013, 14:23
tylko ze ja nawet nie mam mozliwosci wlaczenia LTE bo w opcjach mam tylko GSM albo HSDPA :)

rufik
13-11-2013, 14:25
U mnie na HTC One XL (Łódź centrum) pokazuje się ikona LTE, ale z chwilę znika - rozłącza dane - i pojawia się. I tak w kółko. Każda próba skorzystania z netu kończy się rozłączeniem danych i próbą ponownego nawiązania połączenia.

sq7ovr
13-11-2013, 14:25
no to fakt... :D u mnie trochę lepiej ;) ja przynajmniej w trybie sieci mam GSM/WCDMA/LTE auto, ale jak do tej pory telefon nie widzi w ogóle sieci PLAY LTE

AxlR
13-11-2013, 14:30
no to fakt... :D u mnie trochę lepiej ;) ja przynajmniej w trybie sieci mam GSM/WCDMA/LTE auto, ale jak do tej pory telefon nie widzi w ogóle sieci PLAY LTE
Ja mam to samo w swoim HTC One (Warszawa). Od rana kilka razy resetowałem telefon i nic. Mam nadzieję, że w końcu się uda złapać zasięg 4G, bo jak na razie nie wygląda to ciekawie. Wie ktoś czy to problem sieci, czy telefonu? (Chociaż nie powinno mnie obchodzić czy to problem telefonu, jeżeli został zakupiony w Play i reklamowany jako obsługujący LTE).

xaviero
13-11-2013, 14:42
A jak połączysz się z internetem jakie masz oznaczenie przy transmisji? Nie koniecznie pojawi się nowe oznaczenie w trybie wyszukaj sieci jako Play LTE, ale Na pewno zmieni się ikona transmisji danych.

aas92
13-11-2013, 14:50
Ja od wczoraj jeszcze nie zobaczyłem LTE. W fonie mam ustawioną sieć LTE, gdy szukam operatorów sieci w ustawieniach to nie mam Play LTE jest tylko:
PLAY
PLAY(Plus)
T-Mobile.pl
PLAY(Orange)
Idę do salonu niech mi poradzą coś na to.

xaviero
13-11-2013, 14:54
Ale to tak może się nie pokazać ;) uruchom transmisję i sprawdź czy zalogował się do LTE (ikona 4G lub LTE) przy transmisji

sq7ovr
13-11-2013, 15:08
Xaviero... No nie pokazuje się... ;) wygląda to tak, jakby Łódź się nie odpaliła... :/

aas92
13-11-2013, 15:19
@Up tak samo mam. Wina Play że nie mamy LTE.

rufik
13-11-2013, 15:22
Jak pisałem - ja widzę LTE, lecz ciągle mam dane rozłączane :(
636

xaviero
13-11-2013, 15:22
Xaviero... No nie pokazuje się... ;) wygląda to tak, jakby Łódź się nie odpaliła... :/

No mamy informacje że działa: http://forumplay.pl/showthread.php?p=99761

AxlR
13-11-2013, 15:27
No mamy informacje że działa: http://forumplay.pl/showthread.php?p=99761

Czyli to problem z HTC? Ja mam dokladnie to samo co to samo co sq7ovr , tylko że w Warszawie...

recox
13-11-2013, 15:40
Te same objawy w Łodzi, przełącza między 3G a H, LTE ani śladu ;/ Htc One

Michał Gdr
13-11-2013, 15:42
W krk tez lte ani widu ani slychu

AxlR
13-11-2013, 16:04
Podobno we Wrocławiu na HTC One śmiga, więc to raczej nie wina telefonu...

Maciek Bońkowski
13-11-2013, 18:16
U mnie na starej karcie z RedBullMobile LTE działa, natomiast do nowej karty którą dostałem do nowej formuły 4.0 we wrześniu tego roku nie działa w ogóle ;_;
Nowa karta playa po próbie wyboru LTE:
http://img809.imageshack.us/i/lk6i.png/
Stara karta redbulla:
http://img35.imageshack.us/i/b7t.png/
Czy mogę zrobić cokolwiek oprócz czekania?

xaviero
13-11-2013, 18:30
Tak, umieść numer zgłoszenia w tym wątku http://forumplay.pl/showthread.php?t=9532

Afi
13-11-2013, 19:43
Te same objawy w Łodzi, przełącza między 3G a H, LTE ani śladu ;/ Htc One


Coś musiało Wam się jeszcze nie przełączyć czy coś bo dziś w 3 lokalizacjach mi śmigało w Łodzi na Polesiu w Manu i na Dołach łączy się 1 sekundę z LTE (Samsung S3 i9305). Przeglądanie stron jest dużo szybsze niż na H+

Riccione
13-11-2013, 22:00
Te same objawy w Łodzi, przełącza między 3G a H, LTE ani śladu ;/ Htc One

Dokładnie to samo, co u kolegi / Lg G2, taryfa Europa.

Pablo
13-11-2013, 22:07
Coś musiało Wam się jeszcze nie przełączyć czy coś bo dziś w 3 lokalizacjach mi śmigało w Łodzi na Polesiu w Manu i na Dołach łączy się 1 sekundę z LTE (Samsung S3 i9305). Przeglądanie stron jest dużo szybsze niż na H+

Śmigało to słowo mocno na wyrost :) Działa, różnicy między HSPA+ a tzw. LTE nie widzę. Niestety zasięg w Łodzi to dzieło przypadku, czasem jest czasem nie ma.

aas92
14-11-2013, 00:01
Spróbujcie wymienić kartę sim. Bo mi w punkcie Play powiedzieli że to może być wina karty sim(Moja ma ponad rok). Niestety nie wymienili mi jej bo musi być osoba która zawierała umowę.

recox
14-11-2013, 10:37
Coś się zmieniło? Działa komuś LTE na HTC One w Łodzi? lub w innym mieście? Byłem wczoraj w salone ale niestety Pan rozłożył ręce i powiedział że nic na to nie może poradzić że LTE nie działa. W moim zgłoszeniu na infolinii 68994578 cały czas cisza (rozpatrywane)

Michał Gdr
14-11-2013, 17:42
Mi w krk pojawilo sie lte https://www.v-speed.eu/fbmobile/7323859/pl

Michał Gdr
14-11-2013, 21:14
Jak narazie to na krakow mam prawie maks lte

aas92
14-11-2013, 22:48
Ja już mam LTE w Warszawie na Note2. Ale w domu na Zaciszu gdzie na mapce jest pokazane że wewnątrz budynku będzie LTE nie ma go. Syf i tyle. Nawet w Metrze nie mam LTE :(

MaZuT
15-11-2013, 19:55
LTE w Rzeszowie, abo wziety w marcu, F4.0 dla firm 2.0GB

logowanie do lte bez problemu, ale predkosci to juz inna "bajka"

671672

Szymon Kuna
16-11-2013, 11:51
Slabo , bardzo slabo jak na LTE tyle to ja wyciagalem na zwyklym HSPA+, a teraz szczerze mowiac to na samym DC-HSPA+ nokautuje taki wynik nie mowiac o LTE w zasiegu PLUS. Oczywiscie to sie bedzie zmieniac wraz z doswiadczeniem chlopakow od transmisji oraz dalszym rozwojem tej uslugi w P4 i inwestycjami czynionymi w tym kierunku ale do tego potrzeba czasu.

nitro2012
16-11-2013, 17:30
5,32? ten speedtest jest do kitu. To ja na nie LTE - starej umowie wyciągam pełne 6 Mbps a nawet zdarzyło się 8.
Przez kilka sekund nie da się określić prędkości.

Szymon Kuna
16-11-2013, 17:57
(...)

Szalu nie ma ale to wynik na 2 kreskach popularnie mowiac.

Notatka Moderatora jahu:

Proszę nie umieszczać osiągów konkurencji

nitro2012
16-11-2013, 18:23
dajesz wynik z firmy suszy-zęby na forum Play? nieładnie.

Szymon Kuna
16-11-2013, 22:01
Panowie zeby cokolwiek porownywac trzeba miec porownanie. To chyba proste i nie ma czego sie wstydzic jesli chcemy cos porownac to porownajmy LTE DO LTE.

@Jahu czy taki zabieg to nie zbytnia cenzura??

Dla mnie Polkomtel to tez konkurencja ale obecnie publiczne dostepne sa dwie sieci w LTE a P4 kocha sie we slupkach dlaczego nie mozna by tego porownac przeciez mimo ze to forum PLAY trzeba umiec obiektywnie ocenic sprawe.

jahu
16-11-2013, 22:22
Ponieważ porównywanie jest niezgodne z regulaminem kolego Szymonie ;)

MaZuT
17-11-2013, 03:46
5,32? ten speedtest jest do kitu. To ja na nie LTE - starej umowie wyciągam pełne 6 Mbps a nawet zdarzyło się 8.
Przez kilka sekund nie da się określić prędkości.

H+ p4 lata po 7,2 wiec to nie wina speedtestu tylko tak jest ciety LTE, pewno mam limit az do 5Mb/s na lte zapodany odgornie

ogolnie jak dla mnie to tylko marketing... :)

pwk
17-11-2013, 14:46
Ponieważ porównywanie jest niezgodne z regulaminem kolego Szymonie ;)
No, to trzeba zmienić regulamin :D

Zorro_GPPL
27-11-2013, 21:42
A ja na Ursynowie w Warszawie zasięgu Lte nie mam! Za to jak byłem wczoraj w piasecznie to był! Potem znowu wracam i nie ma! Straszna lipa z tym LTE żeby nie działało w Warszawie!

WoofeR
28-11-2013, 09:51
Działa w Warszawie!

http://www.speedtest.net/result/3130609989.png (http://www.speedtest.net/my-result/3130609989)

Nie uogólniaj, sprawdź na http://beta.btsearch.pl najbliższą lokalizację nadajnika i zapytaj się operatora czy pozwolenie nie jest czasem tylko wirtualne. Działaj, a nie oczekuj tylko. W Warszawie nadal modernizują nadajniki.

pakierhakierxd
28-11-2013, 12:36
Może nie działa we wszystkich miejscach w Warszawie.

myk6414
28-11-2013, 17:16
zapytaj się operatora czy pozwolenie nie jest czasem tylko wirtualne. Działaj, a nie oczekuj tylko. W Warszawie nadal modernizują nadajniki.

Juz widzę jak Play odpowiada czy pozwolenie jest wirtualne czy nie.... skądś Ty się urwał?

Zorro_GPPL
29-11-2013, 20:50
Działa w Warszawie!

http://www.speedtest.net/result/3130609989.png (http://www.speedtest.net/my-result/3130609989)

Nie uogólniaj, sprawdź na http://beta.btsearch.pl najbliższą lokalizację nadajnika i zapytaj się operatora czy pozwolenie nie jest czasem tylko wirtualne. Działaj, a nie oczekuj tylko. W Warszawie nadal modernizują nadajniki.

no właśnie działa ale nie we wszystkich miejscach w Warszawie. Parę bloków dalej od mojego miejsca zamieszkania działa (jedna kreska zasięgu) a u mnie w domu nie...

Właśnie patrzyłem na tej stronce nadajniki playa LTE to nie wychodzi żaden jeśli wezmę jako źródło BTE Search. Jak biorę na tej stronce jako źródło UKE to nadajników LTEjest od groma! No i jak to jest? A właśnie jak biorę BTE Search to są wiarygodne dane z opisami dokładnie gdzie znajduje się nadajnik a nie jak na UKE jest tylko adres.

W ogóle internet LTE miał nie zżerać transferu a mi zeżarł 250 MB, bo głupi dałem się nabrać, że jest za darmo i teraz mam 250MB mniej transferu, bo mi zeżarło jednego dnia!

pakierhakierxd
29-11-2013, 20:51
Pozwolenie nie oznacza ze nadajnik juz jest .A przypadkiem na 3g ci czasem nie wchodzi, pozatem masz nowa taryfę?

Prezesihno
29-11-2013, 21:25
W ogóle internet LTE miał nie zżerać transferu a mi zeżarł 250 MB, bo głupi dałem się nabrać, że jest za darmo i teraz mam 250MB mniej transferu, bo mi zeżarło jednego dnia!

Darmowy internet LTE jest w NOWYCH taryfach abonamentowych, a nie dla wszystkich :D czytanie ofert ze zrozumieniem się kłania. Poza tym w bazie BTSearch.pl nie ma nadajników LTE, bo łowcy btsów nie posiadają aż tylu urządzeń pracujących w technologii LTE, by móc je monitorować.

Zorro_GPPL
30-11-2013, 12:15
Darmowy internet LTE jest w NOWYCH taryfach abonamentowych, a nie dla wszystkich :D czytanie ofert ze zrozumieniem się kłania.

Powiedz to tej konsultantce, która mi to powiedziała, a nie mi

<