Wątek: Czy można wyłączyć pakiet internetowy w MIX AI39 ?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14
  1. #1
    Player Awatar Piotrek
    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    200
    Dzięki!
    3
    Podziękowano 3 razy

    Czy można wyłączyć pakiet internetowy w MIX AI39 ?

    Witam, posiadam ofertę MIX AI39, zepsuł mi się telefon i w tym nowym nie mam internetu czy jest możliwość wyłączenia pakietu 250mb przyznawanego co miesiąc żebym nie płacił niepotrzebnie? Czy muszę zerować konto do 30/31 żeby mi się pakiet nie włączył?
    Ostatnio edytowane przez Piotrek ; 21-06-2012 o 00:35

  2. #2
    Moderator - jahu Hardcore Player Awatar jahu
    Dołączył
    Jun 2012
    Skąd
    Nowy Sącz
    Posty
    17,152
    Dzięki!
    80
    Podziękowano 615 razy
    Nie jestem pewien na 100% ale jeśli masz MIX All Inclusive to budowa taryfy przewiduje pakiet internetowy włączony cały czas więc nie można go wyłączyć. Łatwo to moża sprawdzić w play24 wchodząc w usługi
    >>> Pojawił się problem na forum? Pisz śmiało: <<<

  3. #3
    Player Awatar Piotrek
    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    200
    Dzięki!
    3
    Podziękowano 3 razy
    Właśnie mam w Play24 w usługi "promocja all inclusive" ale nie ma opcji "wyłącz"
    A czy przez konsultanta dało by się coś wskórać ?

  4. #4

    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    5
    Dzięki!
    0
    Podziękowano 0 razy
    Pakiet internet jest integralną częścią tej oferty. Nie można go wyłączyć.

  5. #5

    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    38
    Dzięki!
    1
    Podziękowano 0 razy
    Pakietu nie odłączysz sam oraz BOK też Ci tego nie zrobi. Pozostaje jak to napisałeś zerowanie konta żeby pakiet się nie podłączał...a swoją drogą cóż to za urządzenie co nie obsługuje neta...

  6. #6
    Hardcore Player Awatar pakierhakierxd
    Dołączył
    Jun 2012
    Skąd
    Supraśl
    Posty
    1,471
    Dzięki!
    5
    Podziękowano 25 razy
    Prawie każdy telefon obsługuje neta wystarczy opera mini i chodzi, chyba że masz jakiś stary telefon typu nokia 3310 to tam nawet opery się nie wgra a strony jak się da będą działać chyba tylko w wersji wap.
    Ostatnio edytowane przez pakierhakierxd ; 21-06-2012 o 08:44

  7. #7
    Player Awatar Piotrek
    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    200
    Dzięki!
    3
    Podziękowano 3 razy
    Mam Samsunga E1080w i nie ma w nim nawet wapu (cena mówi sama za siebie, 49zł)

  8. #8
    Player
    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    281
    Dzięki!
    0
    Podziękowano 0 razy
    to po co brałeś taką opcję?
    all inclusive posiada pakiety internetowe, które są INTEGRALNĄ częścią abonamentu.
    nie ma możliwości wyłączenia tych pakietów.

  9. #9
    Hardcore Player Awatar pakierhakierxd
    Dołączył
    Jun 2012
    Skąd
    Supraśl
    Posty
    1,471
    Dzięki!
    5
    Podziękowano 25 razy
    Brał bo wcześniej miał telefon który nadawał się do netu bardziej

  10. #10
    Player
    Dołączył
    Jun 2012
    Posty
    281
    Dzięki!
    0
    Podziękowano 0 razy
    mówi się trudno, ja wcześniej brałam HTC i mam pakiet 1GB, a teraz mam BB i dopłacam za BIS...i ten 1GB nie jest mi potrzebny, no ale to moja wina, więc się nie żalę nikomu

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •