Wątek: Sterowniki pod ZTE MF631

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15
  1. #1
    Player Awatar Wojt@s
    Dołączył
    Jun 2012
    Skąd
    Wrocław
    Posty
    201
    Dzięki!
    1
    Podziękowano 0 razy

    Sterowniki pod ZTE MF631

    Witam
    mam problem z modemem zte mf631
    czy ktoś życzliwy wystawiłby mi sterowniki do tego sprzętu z PLAY ONLINE

    thx

  2. #2
    Moderator - jahu Hardcore Player Awatar jahu
    Dołączył
    Jun 2012
    Skąd
    Nowy Sącz
    Posty
    16,575
    Dzięki!
    79
    Podziękowano 565 razy
    Nie napisałeś pod jaki system operacyjny
    Ps. Ten sprzęt powinien mieć wbudowane sterowniki i w trybie Plug & Play się zainstalować wraz z aplikacją do łączenia z siecią Play Online.
    >>> Pojawił się problem na forum? Pisz śmiało: <<<

  3. #3
    Player Awatar Wojt@s
    Dołączył
    Jun 2012
    Skąd
    Wrocław
    Posty
    201
    Dzięki!
    1
    Podziękowano 0 razy
    sorry masz rację jahu
    chodzi o WIN XP

    nie mam nic na sprzęcie

  4. #4
    Player Awatar Wojt@s
    Dołączył
    Jun 2012
    Skąd
    Wrocław
    Posty
    201
    Dzięki!
    1
    Podziękowano 0 razy
    i jest jakiś problem

    zainstalowałem PLAY ONLINE

    w panelu sterownia w urządzeniach nie ma żadnego konfliktu
    jeżeli chodzi o modem ZTE MF 631

    a jak włączam PLAY ONLINE to nie widzi urządzenia

    co jest nie tak ?????????

  5. #5
    Moderator Techniczny Hardcore Player Awatar xaviero
    Dołączył
    Jun 2012
    Skąd
    Stettin, Poland
    Posty
    11,131
    Dzięki!
    15
    Podziękowano 510 razy
    Wskazówki poszły w odpowiedzi na PW
    >>> Pojawił się problem na forum? Pisz śmiało: <<<

  6. #6
    Player Awatar Wojt@s
    Dołączył
    Jun 2012
    Skąd
    Wrocław
    Posty
    201
    Dzięki!
    1
    Podziękowano 0 razy
    nie pomogło
    zainstalowałem i dalej nic

    później
    odinstalowałem modem
    dałem wyszukanie nowego sprzętu
    znalazl modem
    sam zainstalował
    była informacja że nowy sprzęt zainstalowany o gotowy do użycia

    ale jak odpalam PLAY ONLINE
    to mam informacje że nie znaleziono urządzenia

  7. #7
    Player Awatar Wojt@s
    Dołączył
    Jun 2012
    Skąd
    Wrocław
    Posty
    201
    Dzięki!
    1
    Podziękowano 0 razy
    na modemie mam zapaloną diodę o kolorze Niebieski ciągły czyli Zalogowany w sieci 3G

  8. #8
    Moderator Techniczny Hardcore Player Awatar xaviero
    Dołączył
    Jun 2012
    Skąd
    Stettin, Poland
    Posty
    11,131
    Dzięki!
    15
    Podziękowano 510 razy
    Spróbuj zainstalować aplikację "Mobile Partner" czyli oryginalna aplikacja PO
    >>> Pojawił się problem na forum? Pisz śmiało: <<<

  9. #9
    Moderator - jahu Hardcore Player Awatar jahu
    Dołączył
    Jun 2012
    Skąd
    Nowy Sącz
    Posty
    16,575
    Dzięki!
    79
    Podziękowano 565 razy
    Jeśli dioda świeci ciągle to sprawia wrażenie, że modem jest połączony. Modem nie połączony, dioda powinna migać. Daj znać czy zadziałało jeśli nie to poszukam sterowników w necie.
    >>> Pojawił się problem na forum? Pisz śmiało: <<<

  10. #10
    Player Awatar Wojt@s
    Dołączył
    Jun 2012
    Skąd
    Wrocław
    Posty
    201
    Dzięki!
    1
    Podziękowano 0 razy
    MariuszW: Mobile Partner zainstalowane ale tez nie widzi sprzętu w aplikacji
    jahu : w urządzeniach widzi ten modem nie ma żadnego konfliktu

    ale jak uruchamiam aplikacje Mobile Partner to nie widzi

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •